Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΒούλωμα κεφαλιών βιδών

DIN 910 Hexagon επικεφαλής βούλωμα βιδών χάλυβα με το βούλωμα νημάτων σωλήνων περιλαίμιων

DIN 910 Hexagon επικεφαλής βούλωμα βιδών χάλυβα με το βούλωμα νημάτων σωλήνων περιλαίμιων

DIN 910 Hexagon επικεφαλής βούλωμα βιδών χάλυβα με το βούλωμα νημάτων σωλήνων περιλαίμιων
DIN 910 Hexagon επικεφαλής βούλωμα βιδών χάλυβα με το βούλωμα νημάτων σωλήνων περιλαίμιων

Μεγάλες Εικόνας :  DIN 910 Hexagon επικεφαλής βούλωμα βιδών χάλυβα με το βούλωμα νημάτων σωλήνων περιλαίμιων

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: Σύμφωνα με το αίτημα του φιλοξενουμένου
Τιμή: USD
Συσκευασία λεπτομέρειες: Συσκευασία χαρτοκιβωτίων
Χρόνος παράδοσης: 30-35days
Όροι πληρωμής: T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 100,000pcs το μήνα

DIN 910 Hexagon επικεφαλής βούλωμα βιδών χάλυβα με το βούλωμα νημάτων σωλήνων περιλαίμιων

περιγραφή
Όνομα στοιχείων: Hexagon επικεφαλής βούλωμα βιδών με το περιλαίμιο, χάλυβας νημάτων DIN 910 σωλήνων Επικεφαλής ύφος: εσωτερικό hexagon, εξωτερικό hexagon
Χρώμα: Επί παραγγελία Υλικό: Ανοξείδωτο ή συνήθεια
Λογότυπο: Επί παραγγελία moq: 500 PC
Βαθμός: A2-70, A2-80, A4-70, A4-80 Επεξεργασία επιφάνειας: ψευδάργυρος που καλύπτεται
Υψηλό φως:

DIN 910 hexagon επικεφαλής βούλωμα βιδών

,

hexagon επικεφαλής βούλωμα βιδών

,

Βούλωμα νημάτων σωλήνων χάλυβα

Hexagon επικεφαλής βούλωμα βιδών με το χάλυβα νημάτων DIN 910 σωλήνων περιλαίμιων

 

Περιγραφή

 

Όνομα: Hexagon επικεφαλής βούλωμα βιδών με το περιλαίμιο

Προσαρμογή επεξεργασίας: Ναι

Πεδίο της εφαρμογής: υδραντλία, βαλβίδα, υδραυλική, μέρη αυτοκινήτου

Κύρια επιχείρηση της επιχείρησης:

Επαγγελματική παραγωγή (Ρ/ZG/PT) του μυτερού τετραγωνικού επικεφαλής, εσωτερικού hexagon, εξωτερικού hexagon βουλώματος νημάτων σωλήνων 55 ° (NTP/ζ) μυτερό τετραγωνικό επικεφαλής, εσωτερικό hexagon, εξωτερικό hexagon βούλωμα νημάτων σωλήνων 60 ° το κυλινδρικό σωλήνων 55 ° βούλωμα σωλήνων νημάτων hexagon, διοχετεύει με σωλήνες την ένωση, το σωλήνα πίσω ΚΑΠ και άλλα προϊόντα, και μπορεί να παραχθεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις πελατών και να υποβληθεί σε επεξεργασία σύμφωνα με τα σχέδια

Διαδικασία προσαρμογής

 

Βήμα 1 Επικοινωνία & διαβουλεύσεις Οι πελάτες παρέχουν τις προσαρμοσμένες πληροφορίες ή τα δείγματα σε μας
Βήμα 2 Σχέδιο & αναφορά Κάνουμε τα τυποποιημένα σχέδια και το απόσπασμα εφαρμοσμένης μηχανικής
Βήμα 3 Επιβεβαίωση διαταγής Επιβεβαιώστε την αναφορά δειγμάτων, επιβεβαιώστε το δείγμα, διαταγή πελατών
Βήμα 4 Παραγωγή Σύμφωνα με τα επιβεβαιωμένες δείγματα και τη ροή διαδικασίας της λεπτής επεξεργασίας, ελέγξτε την ποιότητα
Βήμα 5 Συσκευασία και παράδοση Σύμφωνα με την ταξινόμηση, τη συσκευασία και την παράδοση απαίτησης

 

 

 

 

Διαθέσιμα στοιχεία Βούλωμα βιδών υποδοχών δεκαεξαδικού ή τετραγωνικό βούλωμα βιδών υποδοχών
Σφραγίζοντας δαχτυλίδι Προαιρετικός κανονικά σφραγίζοντας δαχτυλίδι πολυαμιδίων λιώνω-επάνω
Υλικό Χάλυβας, ανοξείδωτο, ορείχαλκος ή άλλοι ως πελάτη που απαιτείται
Επεξεργασία επιφάνειας Γαλβανισμένος, μαυρίστε ή άλλοι
Μαγνήτης Διαθέσιμος
Αντίσταση θερμοκρασίας -40 °C σε +90
 

 

DIN 910 Hexagon επικεφαλής βούλωμα βιδών χάλυβα με το βούλωμα νημάτων σωλήνων περιλαίμιων 0

 

 

 

Οι πληροφορίες κατωτέρω επεκτείνουν τη γνώση σχετικά με το βούλωμα βιδών υποδοχών και τους συνδέσμους βιδών:

 

Πώς να περιγράψει τη διάμετρο και το μήκος της επικεφαλής βίδας υποδοχών;

 

Ο σταθεράς μορφής της hexagon διαμέτρου βιδών υποδοχών καλείται γράμμα «μ» + αριθμός. Ο αριθμός αντιπροσωπεύει τη διάμετρο νημάτων (χιλ.). Παραδείγματος χάριν, μια βίδα με μια διάμετρο 5 χιλ. πρέπει να κληθεί M5, μια βίδα με μια διάμετρο 6 χιλ. πρέπει να κληθεί M6, και ούτω καθεξής.

 

Προσοχές στο πώς να χρησιμοποιήσει τις βίδες:

 

Αν και υπό τους κανονικούς όρους, η βίδα δεν θα βλαφθεί φυσικά, αλλά μόλις υπάρχει ένα πρόβλημα, μπορεί να προκαλέσει τις σοβαρές συνέπειες όπως η χαλάρωση μερών. Οι σωστές συνήθειες χρήσης και οι καθημερινοί έλεγχοι είναι σημαντικοί:

 

1. Δώστε προσοχή στη δύναμη σκλήρυνσης των βιδών

 

Οι σωστοί άνθρωποι σκέφτονται ότι όσο σφιχτότερη η βίδα, ο καλύτερος. Στην πραγματικότητα, οι βίδες έχουν torsion τους τη σειρά. Εάν είναι χαμηλότερο από αυτήν την σειρά, μπορεί να προκαλέσει looseness. Εάν είναι υψηλότερο από τη σειρά, τα μέρη ή οι βίδες μπορούν να βλαφθούν. Ο καλύτερος τρόπος είναι για τους τεχνικούς να λειτουργήσει σε ένα επαγγελματικό γκαράζ με ένα γαλλικό κλειδί ροπής. Εάν δεν υπάρχει κανένας τέτοιος όρος, πρέπει να δώσουμε προσοχή σε τον. Μην συνεχίστε να σφίγγετε τη βίδα, διαφορετικά θα προκαλέσει τα γλιστρώντας δόντια νημάτων βιδών, με συνέπεια τη διάλυση ολόκληρου του μέρους, ή θα βιδώσει το hexagon αυλάκι του κύκλου βιδών, ο οποίος δεν είναι εύκολος σε χαλαρό.

 

2. Κλειδώστε το ίδιο αεροπλάνο. Εάν υπάρχουν περισσότερες από δύο βίδες, ένα προς ένα απαιτείται

 

Υιοθετήστε τις στάσεις. Η μεγαλύτερη μέρος της μπροστινής κάλυψης του υποστηρίγματος κλειδώνεται από 2-4 βίδες. Κατά κλείσιμο τεσσάρων ή περισσότερων βιδών στο ίδιο αεροπλάνο, την πρέπει να σφιγχτούν διαγώνια ένα προς ένα. Δεν μπορούμε να σφίγξουμε μια βίδα άμεσα σε έναν χρόνο. Πρέπει να τους σφίγξουμε ένα προς ένα αρκετές φορές. Όταν υπάρχουν 2-3 βίδες στο ίδιο αεροπλάνο, πρέπει επίσης να κλειδωθούν ομοιόμορφα.

 

3. Αντικαταστήστε τις χαλασμένες και σοβαρά οξυδωμένες βίδες και τα εργαλεία εγκαίρως

 

Μερικές επικεφαλής βίδες υποδοχών θα γίνουν βαθμιαία στρογγυλές μετά από να χαλαρωθούν/να σφιγχτούν αρκετές φορές ή να κλειδωθούν υπερβολικά. Παρακαλώ το αντικαταστήστε εγκαίρως, διαφορετικά θα είναι δύσκολο να αποσυνθέσει ή το εξαγωνικό αυλάκι θα στρογγυλευτεί εντελώς όταν κλειδώνεται. Το hexagon γαλλικό κλειδί μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για πολλές φορές, και θα προκαλέσει τη μεγάλη ζημία στη βίδα εάν δεν αντικαθίσταται εγκαίρως.

 

Η υπερβολική σκουριά με βάση τη βίδα θα επηρεαστεί, και πρέπει να αντικατασταθεί. Εάν σπάζει κατά τη διάρκεια της χρήσης, μπορεί να προκαλέσει τον κίνδυνο.

 

 

Ποιότητα:

εικόνα

Εργοστάσιο:

εικόνα

 

Πώς οι σύνδεσμοι βιδών παράγονται;

1.The τα υλικά μετάλλων για την κατασκευή βιδών χρησιμοποιούν γενικά τη ράβδο καλωδίων που έχει γίνει στο βραβείο βιδών εκ των προτέρων. Επειδή η ράβδος καλωδίων θα παραμορφώσει και θα γίνει παχιά μετά από το σφυρηλατημένο κομμάτι, πρέπει να επιλέξουμε τη ράβδο καλωδίων με τον ελαφρώς μικρότερο άξονα βιδών σύμφωνα με την απαίτηση.

 

2. Τις βίδες και τα καλώδια της διόδου γραμμών που μεταφέρονται στην κατάλληλη θέση μήκους ισιώνουν μέσω της μηχανής και μεταφέρονται έπειτα στην κρύα μηχανή τίτλων

 

3. Η πρώτη διάτρηση κινείται για να καταστήσει το καλώδιο έτοιμο να διαμορφώσει, και έπειτα τις δεύτερες κινήσεις διατρήσεων για να σφυρηλατήσει και να πιέσει το καλώδιο για να διαμορφώσει πάλι το ολοκληρωμένο προϊόν. Στην κρύα διαδικασία τίτλων, ο αριθμός σταθερών κύβων (πιέζοντας κύβοι) και οι κύβοι σφράγισης (εξομάλυνση) (διατρήσεις) δεν είναι οι ίδιοι. Μερικές σύνθετες βίδες μπορεί να χρειαστούν τις πολλαπλάσιες διατρήσεις που διαμορφώνουν, το οποίο απαιτεί τον πολυ εξοπλισμό σταθμών για να διαμορφώσει τις βίδες.

 

4. Μετά από τη μετακίνηση της διάτρησης, το κεφάλι της βίδας έχει ολοκληρωθεί, αλλά το μέρος του άξονα βιδών δεν περνιέται κλωστή. Η διαμορφώνοντας μέθοδος του δοντιού νημάτων βιδών είναι να τριφτεί το νήμα. Το νήμα που κυλά είναι ένα είδος κυλινδρικού κενού που διαμορφώνεται από την πολυ μηχανή σταθμών ή τίτλων με τη χρησιμοποίηση του σχετικά περιστρεφόμενου κυλώντας κύβου νημάτων δύο (που τρίβει το πιάτο) με τα δόντια νημάτων που χαράσσονται.

 

5. Μετά από να αρχίσει και να τρίψει τα δόντια, ολόκληρη η βίδα έχει παραχθεί. Φυσικά, προκειμένου να γίνει η εμφάνιση της φωτεινότερης και καλύτερης απόδοσης βιδών, η διαδικασία επεξεργασίας επιφάνειας γίνεται συνήθως. Όπως η παθητικότητα καθαρισμού βιδών ανοξείδωτου, επένδυση επιφάνειας βιδών χάλυβα άνθρακα και ούτω καθεξής. Κάνετε τις βίδες και τους συνδέσμους των διάφορων χρωμάτων.

 
Καυτές ετικέττες: βούλωμα βιδών υποδοχών, Κίνα, κατασκευαστές, προμηθευτές, εργοστάσιο, καρφίτσα χάλυβα, καλά καρύδι, άξονας σκουληκιών, ρίψη ανοξείδωτου, τιτάνιο που επεξεργάζεται στη μηχανή, βούλωμα πετρελαίου μηχανών

Στοιχεία επικοινωνίας
Jiaxing Dexun Co.,Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Amy

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα